Feedback
Zapisz się na darmowe powiadomienia o zbliżających terminach dotacji:

Podaj email:



Feedback
Zapisz się na darmowe powiadomienia o zbliżających terminach dotacji:

Podaj email:



Polityka prywatności

Od 25 maja 2018 r. obowiązuje Ogólne rozporządzenie o ochronie danych, czyli tzw. RODO. Mając powyższe na uwadze Centrum Doradztwa sp. z o.o. pragnie przekazać niezbędne informacje dotyczące przetwarzania Państwa danych osobowych.

Administratorem danych osobowych jest Centrum Doradztwa sp. z o.o., adres: ul. Krasińskiego 29/9, 40-019 Katowice NIP:, 9542738729 REGON: 242891520, KRS: 0000415367 (dalej zwany Centrum) . Wszelkie informacje, w tym dotyczące ochrony Państwa prywatności, można uzyskać pod adresem e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dane osobowe są przetwarzane w celach kontaktowych, w szczególności do odpowiedzi na zadane przez Państwa pytania oraz przekazania informacji o obowiązujących przepisach i praktykach organów, jak również innych kwestiach prawnych lub gospodarczych. Powyższe jest wykonywane na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora, stosownie do art. 6 ust. 1 lit. f RODO.

Ponadto dane mogą być także przetwarzane, gdy jest to niezbędne do zawarcie lub wykonania umowy i wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na administratorze, zgodnie art. 6 ust. 1 lit. b oraz lit. c RODO.

Dane mogą być ujawnione podwykonawcom Centrum , z pomocą których Centrum realizuje wskazane cele, w szczególności firmom informatycznym.

Centrum nie przekazuje danych poza terytorium Europejskiego Obszaru Gospodarczego.

Dane przechowywane są do momentu wniesienia sprzeciwu, a w razie zawarcia umowy, przez czas trwania umowy i po jej zakończeniu przez okres wynikający z przepisów o archiwizacji i przedawnieniu roszczeń.

Przysługuje Państwu prawo dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia ich przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania, przenoszenia danych oraz cofnięcia zgody na przetwarzanie danych. Ponadto każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, ale bez nich Centrum nie będzie mogło odpowiedzieć na zadane pytanie, udzielić informacji czy porady lub zaproponować zawarcia stosownej umowy.

Jednocześnie informujemy, że jako usługodawca strony internetowej oraz bloga, Centrum przechowuje i uzyskuje dostęp do tzw. plików cookies („ciasteczek”). Są to niewielkie informacje tekstowe, wysyłane przez serwer WWW i zapisywane na Państwa twardych dyskach bądź innych nośnikach danych (np. telefonach) celem prawidłowego funkcjonowania strony oraz bloga Biura rachunkowego, ich konfiguracji, bezpieczeństwa i niezawodności, monitorowania stanu sesji, wyświetlania reklam, dostosowania wyświetlanych informacji do użytkownika lub analiz, statystyk, badań oraz audytu wyświetleń strony internetowej. Mają Państwo możliwość określić zasady przechowywania lub uzyskiwania dostępu do cookies za pomocą ustawień Państwa przeglądarki internetowej. Poprzez powyższe ustawienia wyrażają Państwo zgodę na pozyskiwanie i przechowywanie cookies przez Centrum.

W oparciu o Państwa dane osobowe Centrum nie podejmuje zautomatyzowanych decyzji, w tym decyzji będących wynikiem profilowania.

W razie wątpliwości z chęcią odpowiemy na wszelkie Państwa pytania.

 

Fundusze Unijne

Projekty unijne

Nie posiadasz funduszy na realizację projektu? Masz pomysł na biznes? Zgłoś się do nas!

czytaj więcej

Referencje

Współpraca



Centrum Doradztwa sp. z o.o. realizuje projekt w ramach działania 6.1 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.